De Ontdekhal gaat van start!

Anja van den Einden

Anja van den Einden

Twee scholen uit Overvecht wagen de sprong en komen naar de Ontdekhal in de week voor en na Pasen. De Ontdekhal is er aan toe! De kinderen ook. Corona is voor de magie in het voormalig tuincentrum geen spelbreker. Ruimte, beleving, spel, vaardigheden en uitdaging staan klaar in de filmzaal en workshopruimtes van de Heijmansketen. En volop actie zal er zijn in de complete en uitgebreide Green Screen-stellage vol camera’s en videoschermen. De primeur is voor de Overvechtse scholen Op Dreef en de Schakel op 12 en 13 april! 

Agenda

  • 8 april partner meeting: korte online informatie sessie met het bestuur.
    Via Teams.
  • 16 april Bestuursvergadering
  • 19 mei bezoek wethouder Kees Diepeveen; met live programma en de Ontdekhal in actie! In aanwezigheid van scholen & partners uit Overvecht. Voorbehoud versoepeling corona maatregelen

Oproep!

Kijk onder je relaties naar bedrijven of organisaties voor wie een kennismaking met TEC Utrecht of de Ontdekhal interessant kan zijn. Zeg wat je nodig hebt. Zorg voor contact en wij zorgen voor de rest.

Sponsors

Voor degene die de eerstvolgende sponsor voor TEC aanlevert staat de enige echte Bossche Bol van de Groot uit ’s Hertogenbosch klaar of knallen we de kurk door het dak van het tuincentrum! Wie?

Spotlights op de Ontdekhal door de gemeente Utrecht!